Tripwire Interactive este încântat să anunțe că continuarea titlului de mare succes Rising Storm, „Multiplayer Game of the Year” fiindu-i decernat de către PC Gamer în 2013, Rising Storm 2: Vietnam este acum disponibil pentru precomandă pe Steam. În timp ce se aproprie de lansarea oficială, Digital Deluxe Edition pentru Rising Storm 2: Vietnam poate fi precomandat acum la 25 la sută reducere. La lansare, versiunea standard va avea prețul de 24,99 euro și cea Digital Deluxe la 27,99 euro. Precomanda oferă o reducere la DDE, prețul devenind 20,99 euro. În plus, precomanda va permite utilizatorilor să ia parte în closed beta ce are loc în weekendul de dinaintea lansării.

Rising Storm 2: Vietnam Digital Deluxe Edition cuprinde un număr de obiecte în joc exclusive, skinuri deblocate și bonusuri interesante, inclusiv:

  • 2 obiecte exclusive: pălării de camuflaj „Boonie” pentru facțiunile nord-vietnameze și americane
  • 4 obiecte cosmetice deblocate mai devreme: PAVN – Camo Ushanka;
    Headscarf; US Army/Marines – Lowland ERDL Helmet US Pilot; US Pilot – Dark Horse Helmet
  • Coloana sonoră cu muzica originală din joc

Continuarea primului smash hit Rising Storm, Rising Storm 2: Vietnam este un first-person shooter tactic hardcore al cărei acțiune e desfășurată pe câmpurile de luptă din Vietnam. Jocul este o recreare brutală și autentică a Războiului Vietnamez, permițând jucătorilor să se alăture bătăliei – fie că de partea forțelor militare din SUA, fie că de partea rezistenței vietnameze.

Tripwire Interactive a dezvăluit cerințele de sistem pentru noul joc.

  • Specificații minime:

– Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)

– Intel® Core™ i3 @ 2.5GHz or AMD Phenom @ 2.5GHz

– NVIDIA® GeForce® GTX 460 or ATI Radeon™ HD 5850

–  4 GB RAM

  • Specificații recomandate:

– Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 64-bit (latest Service Pack)

– Intel i5 @ 3.2GHz or AMD @4GHz

– NVIDIA® GeForce® 760 or AMD R9 270X

– 6 GB RAM

Rising Storm 2: Vietnam se află în dezvoltare la Antimatter Games și va fi publicat de către Tripwire Interactive pe PC.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte