Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Auto Age Standoff review
Poveste5.5
Muzică8
Raport calitate/preț4
Gameplay6.7
Grafică5.7
6Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Auto Age Standoff este un joc indie de acțiune cu mașini, cu o mică poveste plasată într-un viitor îndepărtat. Dezvoltat și distribuit de Phantom Compass, jocul s-a lansat pe data de 21 septembrie 2017.

Poveste

„Anul este 2080. America este sub ruine. Bande de motocicliști militari încearcă să mențină pacea în est, în timp ce partea de vest este dominată de găști mafiote. O voce misterioasă se aude printre sunetul static al radioului, chemându-i pe toți cei care au mașini la o bătălie într-o anumită zonă din deșert, numită Zona Morții.” așa au descris cei de la Phantom Compass pe Steam, în legătură cu povestea jocului.

În mare parte povestea nu este foarte importatntă, este doar un motiv pentru care mai multe mașinuțe folosesc rachete și arme pentru a se distruge reciproc. Nu există o campanie cu poveste, de aceea zic că povestea este doar un mic bonus. În mare parte cred că parte de story este destul de simplă și comună, fără elemente care să atragă în mod special atenția.

Gameplay

„Alege-ți parte și accelerează într-un joc mortal de lupte nemiloase între mașini, relizată în stilul desenelor animate din anii ’80. Vei lupta împreună de SAIGE și Val Vega pentru un viitor mai bun, sau vei dori să domini lumea împreună cu Dark Jaw și cei de la Jawlings.

Aruncă-te în haosul dintr-o bătălie de 12 jucători, online, sau jocă împreună cu un prieten clasicul co-op de canapea, sau poți să le faci pe ambele. Cu modul versatil de la Auto Age Standoff, split-screen poți adăuga încă 3 prieteni în bătălia dintre voi sau puteți forma o echipa și să intrați într-o luptă online.” aceasta este descrierea jocului luată de pe pagina de Steam.”

În cea ma mare parte jocul se aseamănă cu Crossout, joc gratuit apărut pe Steam pe data de 27 iulie 2017. Jocul nu excelează când vine vorba de modificări aduse mașinilor, în general mașinile arată la fel pentru toată lumea, iar culorile lor diferă în funcție de echipa pentru care vei juca. În joc vei putea alege dintre 5 moduri de joc multiplayer: deathmatch, point capture, Cube Command, horde și elimination, iar lupta se va da pe una din cele 7 hărți.

În cea mai mare parte a timpului, jocul nu m-a impresionant într-un mod pozitiv, după câteva ore am avut impresia că acest joc ar trebui să fie gratis, luând în considerare că mai există jocuri asemănătoare, dar care sunt gratis, cum ar fi Robocraft sau Crossout, care după părerea mea arată mult mai bine și sunt mai diversificate pe partea de personalizare a vehiculului și pe partea de gameplay.

Grafică și Sunet

Grafica este insipirată din desenela animate ale anilor ’80, din ce spun producătorii, jocul arată ok, în mare parte, dar pe alocuri se văd zone care nu sunt conturate foarte bine, la mariginea hărții sau la îmbinarea pieselor mașinuțelor, ideea este destul de interesantă, dar mai trebuie lucrată și optimizată pe unele locuri. Muzica este o caracteristică cu care cei de la Phantom Compass s-au lăudat foarte mult când vine vorba de Auto Age Standoff, ei spun că muzica anilor 1980 întâlnește lumea anilor 2080 într-un mediu retro-futuristic. În opinia mea la copitolul muzica și sunet nu prea sunt probleme.

Concluzie

Auto Age Standoff este un joc indie care încearcă să modifice un concept existent, dar nu cred că jocul ar putea avea același succes ca celelalte titluri din această categorie. În primul rând pentru a putea juca ești nevoit să plătești 9,99$, ceea ce nu e mult, dar poți găsi jocuri asemănătoare, chiar mai bune, gratis.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte