Autumn Championship 2018 – Competiții LAN pentru Battlefield V și Fortnite în acest weekend


Sâmbătă, 24 noiembrie, va așteptăm începând cu orele 15:30 la IDM Club în București cu două concursuri de gaming atât pentru fanii PlayStation, cat și pentru cei care prefera modul Battle Royale. Cheamă-ți prietenii și vino alături de noi sa testam noul Battlefield V sau sa ne întrecem într-o lupta pentru cucerirea Tilted Towers. La final, ai sansa de a pleca acasă cu un PlayStation 4 Pro sau periferice de gaming oferite de sponsorii noștri eMAG și Trust Gaming.

Battlefield V @ PS4

6 console PlayStation 4 si 6 televizoare imense va așteaptă începând cu ora 16 sa testați Battelfield V. La final, jucătorul care se dovedește a fi cel mai îndemânatic când vine vorba de controllere va pleca acasă cu un PlayStation 4 Pro. De asemenea, veți putea câștiga și licențe pentru Battlefield 5 sau vouchere eMAG.

Cei prezenți vor avea la dispoziție tot conținutul extra dedicat edițiilor Delux. In plus, aceștia vor putea juca toate modurile disponibile in momentul lansării.

Pentru a putea determina câștigătorii vom lua in considerare punctajul total obținut in modul conquest.

Fortnite @ PC

Avem, din nou, plăcerea de a fi primii din România care au ocazia să organizeze un turneu competitiv LAN  de Fortnite aprobat de EPIC GAMES.

Serii de 32 de jucători prezenți la IDM Club, alături de alți 60 de romani din mediul online, se vor înfrunta într-o lupta colosală „pe viata și pe moarte”. Pe de o parte, cei mai buni jucători de la evenimentul LAN vor fi răsplătiți cu produse marca Trust Gaming. Pe de alta parte, jucătorul cel mai bun care a ales sa joace de acasă va fi premiat cu un voucher eMAG.

Pentru ca evenimentul sa se desfășoare în cele mai bune condiții, in funcție de numărul celor înscriși, se vor organiza serii distincte de meciuri pe servere private. Jucătorii din fiecare serie vor fi punctați și premiați independent de celelalte serii.

In funcție de numărul total de jucători prezenți la turneul LAN, o serie va avea 2 sau 3 meciuri, iar printre premiile pe care le puteți câștiga se numără tastatura mecanica CADA sau căștile RGB GXT 410 Rune

Meciurile de Fortnite vor fi comentate de unii dintre cei mai iubiți streameri români, precum zaSami sau Zuarim.

Pasionații de Battlefield V sunt rugați sa-și rezerve un loc prin intermediul formularului disponibil pe site-ul Esports Media. Cei care sunt încă indeciși pot sa vina direct la sala începând cu ora 16. Locurile sunt însa limitate (direct proportional cu timpul pe care îl avem la dispoziție).

Înscrierile la Fortnite se pot face atât pentru cei prezenți la competiția LAN, cat și pentru cei care doresc sa joace „de acasă” (cu mențiunea: cei prezenți la eveniment vor avea acces la un fond de premiere semnificativ mai mare).

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte