Saucer-Like este un Point & Click joc de aventură dezvoltat de editura independentă Fosfatina și editat de către editorul indie Tizona Interactive.

Acest joc video conține mai mult de 40 de fundaluri desenate manual, inclusiv peste 7 minute de animație anime stil 2D

Prețul acestui joc video este de $ / € 5,99 cu o reducere de lansare de 10%.

Aventura grafică Saucer-Like, dezvoltat de Galician editura Fosfatina și editat de Editura Tizona Interactive. Saucer-Like permite jucătorilor să călătorească prin mai multe scenarii de înaltă calitate stabilite în Japonia din Evul Mediu în întregime lucrate manual.

Protagonistul este Yanagi, un tânăr membru al clanului. El se trezește într-o dimineață știind că trebuie să se confrunte cu o zi mai importantă a vieții sale. Ziua în care acțiunea are loc, toți membrii din oraș trebuie să efectueze un ritual lung anticipat, care a fost transmisă din generație în generație să accepte acest moment. Yanagi va trebui să ia o decizie irevocabilă pe care l-ar putea uni sau să-l separe de clanul său pentru totdeauna. Odată ce începe ritualul, nu va fi nici o cale de întoarcere.

Saucer-Like este mai mult decat un joc video. Este o fabulă animată; o reflecție asupra rolului individului în societate.

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte