Chiar împotriva bogăției de subiecte ciudate pe care se bazează unele jocuri, bambusul este o temă care nu se prea folosește. În Bamboo EP, cât de ciudat ar suna, înflorirea perenă veșnică a plantei sinonimă cu dieta ursului panda este folosită de joc pentru dodgeball, duel cu katane și înotări relaxante.

Făcut de către grupul Olandez Sokpop Collective, este de asemenea un joc super captivant și mai degrabă extraordinar. Mai jos aveți modurile jocului:

Cuprins de 3 jocuri diferite, Bamboo Moon este în esență un titlu interactiv ce te lasă să înoți cu broaște într-un mod calm, iar Bamboo Ball este un joc antrenant 1v1 multiplayer de dodgeball, joc care ar fi fost mai frumos 2v2, dar și așa este super amuzant. Bamboo Hearts este modul în care Bamboo EP strălucește, unde trebuie să faci un duel de katane, ce cuprinde un sistem de bătălie impresionant, intuitiv și cu o groază de personaje deblocabile.

Mecanica de bătălie a săbiilor face o comparație serioasă cu Nidhogg. Jocul se află pe Steam la preț cuprins între 4.79/5.99 €

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte