Enermax Starryfort SF30

BANDAI NAMCO Entertainment, unul dintre cei mai mari publisheri din industria de gaming la nivel mondial, și ISKN, firma de tehnologie cu sediul în Franța, au anunțat un parteneriat prin care cele două companii vor colabora pentru a crea o platformă de divertisment digital pentru întreaga familie. Guvernat de BANDAI NAMCO Entertainment Europe (BNEE), noua înțelegere presupune folosirea expertizei fiecăreia dintre cele două firme pentru a dezvolta și publica un ecosistem de divertisment revoluționar, planificat să devină disponibil până la finalul lui 2019.

Cele două companii colaborează, combinând tehnologia de interacționare proprietară a ISKN și experiența BANDAI NAMCO Entertainment în publicarea de produse de divertisment digital creative și captivante.

“BANDAI NAMCO Entertainment se află mereu în căutarea de noi parteneriate pentru a putea aduce mai multă distracție tuturor,” a declarat Herve Hoerdt, SVP al departamentului Publishing în cadrul BNEE. “Colaborarea dintre departamentul nostru de inovare și ISKN ne-a ajutat să vedem piața dintr-un unghi nou, rezultatul fiind o nouă metodă de distracție, interacțiune și creație, adresată noii generații de utilizatori.”

”Eliberarea spiritului creativ și a imaginației se află la baza ADN-ului tehnologiei dezvoltate de noi. Suntem încântați să adăugăm mai multă distracție și inovare în viața familiilor de pe întregul mapamond,” a declarat Jean-Luc Vallejo, co-fondatorul și CEO-ul ISKN. “Colaborarea cu una dintre cele mai mari companii de divertisment digital, Bandai Namco Entertainment,  este o oportunitate unică de a aduce la viață un proiect deosebit de ambițios, aducând schimbări majore pieței de jocuri video.”

Proiectul dezvoltat în colaborare de BANDAI NAMCO Entertainment și ISKN va fi dezvăluit pe 24 iulie 2019 în cadrul evenimentului The Toy Insider’s Sweet Suite 2019 desfășurat în New York City.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte