Enermax Squa RGB

Batman: Return to Arkham va fi lansat oficial pe 18 octombrie pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One, conform unui video de comparație, care a fost publicat ieri de către Warner Bros. Interactive Entertainment și Rocksteady.

Videoul de mai sus prezintă modul în care versiunea Batman: Return to Arkham remasterizată arată în comparație cu predecesorul său pe generația precedentă de console.

În videoul de 5 minute, care compară versiunile pentru PlayStation 3 ale Batman: Arkham Asylum (lansat în 2009) și Batman: Arkham City (2011) cu update-ul de pe PS4, culorile sunt mai deschise, suprafețele au rezoluție mai mare, iar umbrele sunt mai bine conturate. Un cinematic care-l include pe Penguin la minutul 4:11 din video mai prezintă un look mult mai detaliat pentru personajele necostumate.

Batman: Return to Arkham a fost anunțat pentru prima oară în luna mai și inițial a avut drept dată de lansare 26 iulie. De atunci, a fost anunțată o amânare a lansării din cauza unor probleme cu framerate-ul și cu portarea jocului pe consolele generației curente. Este de menționat faptul că încă nu a fost plănuită lansarea unei versiuni pentru PC, probabil din cauza marilor problem pe care Warner Bros. le-a avut anul trecut cu portarea pe această platformă.

Compania a anunțat într-un comunicat că Batman: Return to Arkham va avea la lansare prețul de 49.99€ în Europa, 49,99$ în America de Nord și 39.99£ în Marea Britanie.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte