Enermax Starryfort SF30

Electronic Arts și DICE au facut-o oficial ieri: Următorul joc Battlefield este numit Battlefield 1 și se întoarce în timp la Primul Război Mondial.

Noul Battlefield de la DICE se va concentra pe Primul Război Mondial – era bătăliilor ce includea cai, tancuri, motociclete, biplane, etc. Battlefield 1 va conține armament ce datează din era sa, inclusiv grenade și puști din secolul 20, gaz otrăvitor, aruncătoare de foc și o varietate de arme albe, ca de exemplu lopeți sau buzdugane.

DICE ne-a promis bătălii între 64 de jucători și locații ce variază de la Alpi până la deșerturile Arabiei. Jucătorii vor experimenta „un conflict pe plan global prin ochii diferitelor personaje, toate unite de primul război modern”.

Battlefield 1

Battlefield 1 va apărea pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One pe data de 21 octombrie 2016, pe întreg globul.

EA va lansa trei ediții pentru acesta: una standard la 59,99$, o ediție Early Enlister Deluxe pentru 79,99$ și o Collector’s Edition la prețul de 219,99$.

Early Enlister Deluxe Edition va include Red Baron Pack și Lawrence of Arabia Pack, care conțin arme pe tema acestora, vehicule și obiecte, cât și cinci Battlepacks. Va mai da acces la joc pe 18 octombrie prin intermediul EA Acces, iar abonații Origin Acces vor avea posibilitatea de a juca Battlefield 1 mai devreme pe Xbox One și PC.

Ediția colecționarului va include o varietate de bunuri materiale: o figurină de 45cm, un pachet cu cărți de joc, un tub de porumbel mesager, un poster de pânză și multe altele. Poți vedea cum arată acestea mai jos.

Battlefield 1

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte