Asrock

Open beta-ul pentru Battlefield 1 începe pe data de 31 august, pe PlayStation 4, Windows PC și Xbox One, a anunțat editorul Electronic Arts ieri.

Jucătorii care sunt doritori să se înscrie pe Battlefield Insider și își aleg platforma preferată înainte de 21 august, vor avea șansa de a avea pre-acces, conform EA. Compania nu a specificat data în care perioada beta va lua sfârșit.

Open beta pentru Battlefield 1 va oferi acțiune între 64 de jucători pe aceeași hartă, „Sinai Desert”, în două moduri care vor fi familiare pentru fanii seriei: Conquest și Rush. Pe perioada beta-ului, trei noi clase vor fi disponibile: Sentry, Flame Trooper și Tank Hunter – împreună cu caii de război și un vehicul „behemoth”, cunoscut ca și trenul blindat.

Poți urmări toată acțiunea în trailerul de la Gamescom de mai sus sau în streamul echipei dezvoltatorului EA DICE din cadrul convenției, pe canalul Battlefield de Twitch. Iar cei care se simt curioși, pot arunca o privire la analiza trailerului din videoul de mai jos al lui Jackfrags.

Battlefield 1 va fi lansat în 21 octombrie pe PC, PS4 și Xbox One, totuși cei care precomandă ediția Early Enlister Deluxe la prețul de 79,99$, îl vor putea juca cu trei zile mai devreme.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte