Battlefield 5 a luat în considerare cererea voastră pentru o întoarcere la Al Doilea Război Mondial, dar vă va aduce celălalt război, anume Primul Război Mondial, conform unei listări de peWorld of Games. Descrierea, care spune că lansarea jocului va avea loc pe data de 26 octombrie, a numit inițial un joc „Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg” – un tactical shooter multiplayer în Primul Război Mondial.

Battlefield 5

Adaptarea armelor care trag încet și a războilui chinuitor din tranșee la modul de joc cu ritm rapid și bazat pe vehicule din Battlefield sună aproape imposibil, așa că nu pot spune că aș fi surprins dacă listarea nu este în totalitate precisă. Ați văzut cum arătau tancurile pe atunci? Ți-ar fi cam greu să sari de pe o rampă și să țintești un elicopter cu unul din acelea.

Battlefield 5

Ar fi mai ușor de crezut că un alt titlu Battlefield, ca Bad Company sau Vietnam, ar duce franciza în anul 1910 decât a 5-a continuare a jocului. Dar totuși, asta ar putea fi ce primim anul acesta, în special pentru că o parte din echipa Battlefield a fost ocupată cu Star Wars Battlefront până în decemrbie.

Directorul executiv Andrew Wilson de la EA a menționat că „o nouă experiență Battlefield” va apărea la timp pentru sărbătoarea din 2016 și că Marele Război ar un teritoriu nou și neexplorat pentru serie. Cei de la World of Games s-ar putea înșela spunându-i Battlefield 5, sau chiar întreaga listare ar putea fi greșită. Să sperăm că nu avem mult de așteptat până să aflăm.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte