Enermax Squa RGB

Monothetic a anunțat Beacon  pentru Xbox One, PC și Mac, dar nu a fost încă stabilită data lansării. Beacon este un sci-fi action roguelike. Se joacă ca un shooter de tip top-down, trebuie să te lupți într-o lume ostilă care este generată aleator, toate în timp ce încerci să localizezi unde este primejdie pentru a ajunge la farul de urgență și de a scăpa de pe planeta în care s-a prăbușit nava ta.

În timp ce vei străbate drumurile din aceste zone, nu numai că veți găsi arme, dar și elemente pentru a vă ajuta; Vei găsi de asemenea, ADN-ul ce îl colectezi de la dușmani, apoi, când vei muri în mod inevitabil, vei avea posibilitatea de a combina ADN-ul care la-i colectat, și vei suferii niște mutații care îți vor crește punctele de atac și de defensivă.

Beacon

În cazul în care dorești să obții ceva de pe planeta asta, va trebui să explorezi pentru a-l găsi. Vei avea nevoie să găsești echipamente. Vei avea nevoie să construiești un far (despre care am vorbit mai sus). Pădurile sunt locuri ostile și vei avea nevoie neapărat de o armă, pe care o găsești cu greu la început.

Ce părere ai despre Beacon?

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte