Enermax Starryfort SF30

Alawar Entertainment și Warm Lamp Games anunță că DLC-ul Blissful Sleep pentru jocul de spionaj Beholder, a fost lansat pe Steam.

Noul DLC are prețul de 3,99 euro și dezvăluie povestea evenimentelor precedente celor din lumea Beholder din prezent. ”. În timp ce menține în continuare atmosfera versiunii originale de Beholder, DLC-ul îi transportă pe jucători înapoi în timp, prezentând istoria de dinaintea evenimentelor care au avut loc în casă înainte ca The Ministry of Introductions să îl numească pe Carl proprietar, care este frământat de decizii morale zilnic.

„Suntem încântați să prezentăm noul și extinsul Beholder tuturor jucătorilor atinși de povestea originală”, spune Evgeny Sister, Producer la Alawar. „DLC-ul Blissful Sleep pune la încercare moralitatea jucătorilor, făcându-i să se gândească de două ori înainte să facă o decizie, deoarece acestea au un impact imens asupra firului narativ din joc.”

Blissful Sleep DLC adaugă multiple povești complicate și profunde despre trecutul personajelor și răsturnări de situație șocante care au avut loc în aceeași casă Krushvice 6 înainte de începerea evenimentele poveștii jocului. Legile statului devin mai dure ca niciodată, făcând daune grave vieților locuitorilor și lăsându-i în căutarea salvării. Jucătorii continuă să opereze sub aceleași reguli strice totalitare, făcând zilnic decizii morale care vor duce la unul din sfârșiturile diferite ale jocului.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte