Asrock

Alawar și Warm Lamp Games au anunțat azi că simulatorul lor de distopie Beholder, care e disponibil pe Steam pentru PC, Mac și Linux, se va alege în curând cu un DLC important numit „Blissful Sleep”. În timp ce menține în continuare atmosfera versiunii originale de Beholder, DLC-ul îi transportă pe jucători înapoi în timp, prezentând istoria de dinaintea evenimentelor care au avut loc în casă înainte ca The Ministry of Introductions să îl numească pe Carl proprietar, care este frământat de decizii morale zilnic.

„În urma unei lansări de succes a jocului Beholder de anul trecut, am văzut cât de mult sunt investiți oamenii în poveste așa că am decis să începem lucrările la un DLC pack care introduce povestea din trecut în jocul original”, a spus Evgeny Sister, producător la Alawar. „Făcând parte dintr-o mașinărie totalitară, jucătorii sunt puși față în față cu realitatea necruțătoare: legile într-o distopie sunt insuportabile, oamenii sunt sub supraveghere totală și nu există intimitate. Aceștia trebuie să decidă dacă lasă mașinăria să meargă neîntreruptă mai departe sau își urmează instinctul și fac o alegere mai morală?”

Blissful Sleep DLC adaugă multiple povești complicate și profunde despre trecutul personajelor și răsturnări de situație șocante care au avut loc în aceeași casă Krushvice 6 înainte de începerea evenimentele poveștii jocului. Legile statului devin mai dure ca niciodată, făcând daune grave vieților locuitorilor și lăsându-i în căutarea salvării. Jucătorii continuă să opereze sub aceleași reguli strice totalitare, făcând zilnic decizii morale care vor duce la unul din sfârșiturile diferite ale jocului.

Pentru informații suplimentare, consultați pagina de Steam a DLC-ului Blissful Sleep.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte