Big Action Mega Fight! Review
Povestea7
Gameplay8.5
Grafică și sunet9.5
Puncte bune
  • Acțiune bună
  • Grafică bună
  • Distractiv
Puncte slabe
  • Fără multiplayer
  • Cam scurt
8.3Scor
Reader Rating: (3 Votes)
9.1

Miercuri am testat un joc nou în cadrul streamului nostru live pe Twitch, Big Action Mega Fight!, un joc de acțiune 2D, destul de distractiv, produs de Double Stallion Games. În rândurile ce urmează am să vă prezint impresiile mele legate de acest joc.

Povestea

Acțiunea din Big Action Mega Fight! are loc în orașul Megatropolis, în care violența este la ea acasă, mai ales datorită găștii denumite The Clunks. Personajul principal este Brick Strongarm, o versiune animată a unui luptător de stradă cu talentele lui Chuck Norris și o mustață impunătoare. Acesta intră în conflict cu banda din cauză că aceștia l-au răpit pe Hawk, cel mai bun prieten al lui Brick.

ss_f9a26ddb7bdab909c67cb5d70c4a83eca510d6f2

Gameplay

Big Action Mega Fight! este un beat’em’up clasic, cu grafică 2D, dar destul de multe elemente moderne. Jocul se controlează din tastatură, iar mecanismul este ușor de învățat. Ai la început două misiuni care au rol de tutorial și care te învață mișcările. Aceste mișcări sunt clasice, stânga-dreapta și sus-joc, iar în luptă ai 4 acțiuni disponibile: pumni, upercut, aruncarea adversarului și manevre de evitare. Mi-a plăcut în special faptul că jocul răspunde extrem de bine la comenzi. Nu am avut parte de întârzieri și nici nu am întâlnit erori în timp ce l-am jucat. Mai mult, am ales să folosesc și un controller într-o sesiune de joc, iar maparea a fost făcută automat și totul a decurs bine.

ss_f3164c070a8228ff6fd77fdd556f923335872798

Jocul nu este mare, are 35 de nivele, iar când le termini primești un număr de stele, între 1 și 3, similar cu jocurile de mobil. Nivelele nu sunt foarte lungi, dar se pot rejuca dacă dorești să termini totul la perfecțiune. Primele 10-15 nivele sunt relativ ușoare, următoarele devin mai grele, dar nu sunt imposibile. Ai nevoie de aproximativ 2-3 ore să-l termini, plus încă o oră dacă ești perfecționist. Aveți mai jos un filmuleț din timpul jocului nostru:

Adversarii sunt creați destul de bine, fiind de diferite dimensiuni și având diferite puncte forte și slabe. În general, dacă te miști repede îi bați pe toți, dar totul ține de cât de abil ești în controlarea tastaturii. Nivelele superioare vin cu adversari mai puternici și mai greu de învins, dar și personajul principal are unele atuuri. după fiecare nivel terminat, primești un număr de puncte pe care le poți folosi pentru a debloca abilități sau mări puterea de atac sau nivelul de viață.

ss_e1022e54a48e3273a3498d76477b8b3d0176829c

Per total, gameplay-ul din Big Action Mega Fight! este distractiv, antrenant și ușor de înțeles. Mi-ar fi plăcut să am niște opțiuni în plus, în special multiplayer, care, după părerea mea, este esențial pentru acest joc.

Grafică și sunet

Grafica din Big Action Mega Fight! este realizată în stilul desenelor animate.  Tema jocului este una funny, drept pentru care, elementele de design 2D, animațiile și tema generală, se potrivesc de minune. Toate elementele formează un echilibru ce dă o imagine plăcută jocului. Sunetul este în aceeași temă și completează armonios acțiunea și grafica.

ss_a892c3bc7f3b3cbc1bbca2ade1cf866095171076

Concluzie

Big Action Mega Fight! este un joc distractiv și micuț. Prețul este bun, la 4,99€ nu găsești prea multe jocuri bune. Totuși jocul este puțin cam scurt și îi lipsește multiplayerul, ceea ce ar fi făcut din el un joc excelent de jucat cu prietenii.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte