Giants Software alături de Focus Home Interactive au lansat pe 9 mai, 2017 al doilea DLC pentru Farming Simulator 2017, Big Bud Pack, el fiind după părerea mea cel mai spectaculos de până acum.

Prin intermediul noului dlc, Big Bud Pack, a fost adăugat cel mai mare tractor din lume în joc acesta fiind Big Bud 747, un tractor american construit în anul 1977, care deține recordul de a fi cel mai mare tractor din lume destinat activităților agricole.

Alături de Big Bud 747 a fost adăugat și fratele său mai mic Big Bud 450 cu o putere de 500 de cai putere, în joc, de 2 ori mai puțin decât „monstrul 747” care are 1100 cai putere.

Developerii au în calcul puterea tractoarelor și utilajele care sunt deja incluse în joc așă că surpriza care vine alături de acest DLC nu este doar 747-ul sau 450-ul ci și utilajele care sunt destinate acestor 2 monștrii agricoli pe roți.

La partea de costumizare pentru cele două tractoare nu avem prea multe lucruri de schimbat, doar la Big Bud 747 puteți opta pentru diferite tipuri de roți.

Revenind la utilaje, acestea sunt într-un număr destul de mare cu ajutorul cărora munca la ferma va deveni o joacă, și cel mai mare teren agricol de pe harta va fi gata în doar câteva minute.

DLC-ul include:

  • Plug: Grégoire-Besson SPSL 9 WR care poate acoperi până la 10.5m de teren odată și forța pe care tractorul trebuie să o aibă pentru a duce la bun sfârșit un teren este de 550 cai putere. Plugul vine alături de un conector cu ajutorul căruia puteți agăța utilajul de cei doi monstrii. *Pentru tractoarele deja incluse în joc nu veți avea nevoie de conector.
  • Cultivatore: AGRISEM Cultiplow Platinum aceasta are 8m lățime are nevoie de un tractor cu minim 450 cai putere și poate fi folosit ca și plug nu doar ca și cultivator.

Brent Avalanche 1596 un cultivator imens de aproape 18.2 m, munca pe teren va deveni o distracție însă puterea minimă pe care tractorul trebuie să o aibă este de 500 cai putere

Flexi-Coil ST820, ultimul dar nu cel din urmă, un utilaj perfect pentru Big Bud 747, cu o lățime de aproape 24m.

  • Utilaj împrăștiat îngrășământ: În cazul în care aveți animle multe în ferma și vreți să economisiți bani pentru un alt utilaj, Brochard Constructeur EV2200 WR  este o investiție de durată, utilajul de împrăștiat îngrășământ  de origine animală are o capacitate maximă de 70.000 de kilograme( 70 de tone).
  • Semănători:  Big Bud Pack DLC vine alături de trei semănatori dintre care una poate semăna porumb.

Great Plains YP-2425A, este semănatoare care poate planta și porumb pe lângă alte cereale cu o lățime de 18m

Hatzenbichler Terminator TH18, semănătoare cu 18m întindere, la care trebuie să cumpărați un alt utilaj adițional pentru a putea depozita îngrășamânt și semințe în timpul semănatului, acesta fiind Hatzenbichler TH1400

Seed Hawk XL Air Drill 84FT, semănătoarea cea mai mare din joc la momentul actual cu 25.6 m întindere și pentru acesta veți avea nevoie de utilajul adițional însă recomandat aici este Seed Hawk 980

Sunt un fan al acestor jocuri de tip Farming și acest dlc are nota 10 cu felicitări din partea mea. DLC-ul îl găsiți pe Steam la prețul de doar 14,99 euro, merită orice euro pentru utilajele care au fost adăugate, fiind într-un număr foarte mare și în același timp sunt utilaje de care te folosești, cel mai important „mărimea contează” pentru a termina treaba cât mai repede posibil.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte