Asrock

Biker Garage este un simulator de atelier de reparatii de motociclete în care jucătorii pot deveni mecanici de motociclete, care apare pe în Q3 2019. Versiunile PlayStation 4, Nintendo Switch și Xbox One vor urma în Q1 2020.

Jocul vă permite să fiți un mecanic de motociclete. Nu este vorba doar de repararea motocicletelor, ci și de tot ceea ce se asociază cu această afacere. Găsește oferte în licitații online, repară motociclete și vinde pentru un profit. Gestionarea eficientă a bugetului vă va permite să creșteți afacerea. Puteți investi în mai multe motociclete pentru a vă dezvolta atelierul.

Începeți-vă aventura într-un mic atelier de acasă și dezvoltați-o pentru a deveni cel mai bun atelier de motociclete din lume. Testați-vă motocicletele pe o pistă, verificați calitatea reparațiilor și performanțele care pot fi îmbunătățite prin reglarea fină. Puteți alege dintre cele 4 tipuri de motociclete: Chopper, Naked, Sport și Turism. Puteți decide care motociclete doriți să le reparați.Pentru

Biker Garage va fi disponibil pe PC prin Steam pentru $ 19.99. Jocul este dezvoltat de BeardedBrothers.Games, un dezvoltator polonez, iar Łukasz, cofondatorul BeardedBrothers.games declară că este la rândul său un motociclist, deci jocul este de la motocicliști pentru motociclisti și promite o experiență autentică.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte