Enermax Squa RGB

2K Games a lansat pe data de 9 august, noul trailer pentru BioShock: The Collection, în special concentrându-se pe versiunea remasterizată a lui BioShock.

bioshock_the_collection_ps4_and_xbox_one_pre-order_thumb
După cum puteți vedea, jocul lansat în 2007 o să arate mai bine ca niciodată. În orice caz, momentan nu se știe pe ce platformă a fost înregistrată porțiunea de joc, dar 2K a anunțat că toate jocurile din colecție vor rula la 1080p și „până la” 60 FPS.
Colecția conține versiunile remasterizate ale lui BioShock, BioShock 2 și Bioshock Infinite și toate DLC-urile single player ale celor 3 jocuri.

Cum s-a anunțat acum ceva timp, Bioshock și BioShock 2 vor fi remasterizate pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, pe când Infinite primește remasterizare doar pentru console. Colecția pentru PC va conține și Infinite, dar la versiunea obișnuită pe care o știm cu toții.

În plus, jucătorii de pe PC pot primi colecția de jocuri pe gratis. Dacă dețineți BioShock, Bioshock 2 și / sau DLC-ul „Minerva’s Den BioShock” pe Steam, puteți obține gratis versiunile remasterizate ale lui BioShock și BioShock 2.

Colecția urmează să fie lansată pe 13 septembrie pe toate platformele. Colecția este dezvoltată de către Blind Squirrel Games care a mai colaborat cu Irrational Games în trecut pentru Infinite.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte