Enermax Squa RGB

AM4 a aterizat și ultimele chipseturi de la AMD cu siguranță ne-au impresionat. Cu toate acestea, există o problemă supărătoare cu lansarea Ryzen de până acum, lipsa de plăci de bază mini-ITX!

Vestea bună este că BIOSTAR tocmai a introdus una din primele plăci de bază AMD X370 cu socket AM4 și va fi perfecta pentru cei ce vor un sistem mic de jocuri pe care să instaleze un Ryzen.

Placa de bază suportă toate procesoarele actuale și viitoare pe platforma AM4, folosește un conector de alimentare de 24 pini și 4 pini și oferă VRM prin 7 faze, astfel încât există un potențial bun de overclocking.

Exist[ loc pentru două module de memorii de mărime întreagă, suportând până la 32GB DDR4-3200. Desigur, pe mini-ITX este un singur slot PCI-e 3.0 16x.

Alte caracteristici interesante sunt cele 4 sloturi SATA 6 Gb/s, un slot de 32 Gb/s M.2-2280 cu posibilitate de boot. Sunt două sloturi USB 3.1 de 10 Gb/s, incluzând unul USB 3.1 Type-C, 6 sloturi USB 3.0, placă audio și de rețea integrate și două ieșiri video, DVI și HDMI.

Nu există încă un preț sau o dată de lansare, dar așteptați-vă să apară în curând pe piață la un preț aproximativ de 150$.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte