Enermax Squa RGB

Jucătorii de Call of Duty: Black Ops 3 pe PS4 și Xbox One pot cumpăra și descărca cel de al doilea DLC al jocului începând cu data de 19 aprilie, conform anunțului de la Activision și Treyarch de ieri. Următorul pachet, care conține 4 hărți de multiplayer competitiv și o nouă misiune Zombies, este intitulat „Eclipse”.

Ca și în Awakening, pachetul de expansiuni include trei hărți noi-nouțe și o versiune modernizată a uneia care este favorita fanilor: Banzai din World at War a fost reprelucrată în „Verge”, o nouă hartă cu checkpoint-uri asemănătoare ce includ un pod central, fortărețe și tunele. Celelalte 3 planșe sunt Spire, un aeroport futuristic cu multiple nivele și cu pante abrupte la fiecare cotitură; Rift, o bază militară cu spații înguste și plasată pe un vulcan activ; și Knockout, o hartă de mărime medie, în mijlocul unui templu Shaolin inspirat din filmele cu Kung Fu din anii 1970.

Black Ops 3

Dacă zombi te atrag mai mult, Eclipse mai include noua hartă numită „Zetsubou No Shima”. Povestea The Zombie Origins continuă Dempsey și gașca pe o insulă din Oceanul Pacific, ce ascunde o facilitate de cercetare Division 9 secretă. Vei face față sau/și vei fugi de nouile tipuri de zombi în diferite moduri de-alungul nivelului și vei completa o droaie de misiuni secundare.

DLC-ul Eclipse va fi disponibil de unul singur pentru 15$ sau ca parte a Black Ops 3 Season Pass, care are prețul de 49,99$. Activision plănuiește să mai lanseze 2 expansiuni ca parte a season pass-ului.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte