Enermax Starryfort SF30

Blade Arcus From Shining: Battle Arena Review
Gameplay6.7
Online8.7
Grafică7.7
Sunet7.6
7.7Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Într-o lume controlată de sabie, magie și pumni, diferiți luptători se adună pentru bătălie!

Acesta este un joc de luptă 2D, ce are ca și protagoniști personajele din Shining Blade și Shining Hearts.

Caracteristici:

Intră în bătălie cu unul din cele 16 personaje

Story Mode cu vocea personajelor completă

Învață skilluri noi cu ajutorul modului antrenament

Joacă împotriva prietenilor tăi în modul versus, sau împotriva altor jucători în modul online

ss_b64628ffee150e058ec2d81dc236bc89ff19eefd-1920x1080

Nivelul de dificultate a poveștii jocului este destul de ușor, putând să îl termine orice persoană, cu toate cele 16 caractere,cel puțin așa mi s-a părut mie, nefiind un jucător înrăit al jocurilor de tip lupte 2D.

Ceea ce mi-a plăcut la acest joc au fost personajele 3D ce luptă pe un fundal 2D. Înafară de acest lucru, jocul nu iese cu nimic în evidență, cu toate că nu mă pot plânge de femeile cu sânii mari, bărbați musculoși, femei pisică sau băieți lupi. Jocul arată foarte bine, fiecare fundal fiind plin de detalii, fiecare locație având farmecul ei.

Când nu am fost distrat de către artă, atenția mea s-a dus asupra luptei. Fiecare adversar trebuie să fie bătut de 3 ori în 60 de secunde pentru a câștiga, dar acestea se pot seta, în funcție de dorința jucătorului. În joc ai lovituri ușoare, mediocre și grele, dar poți și să prinzi celelalte personaje pentru a face combo-uri.

Blade Arcus aduce 3 mișcări principale pentru personaje: sferturi de cerc pentru armele cu rază scurtă, aruncând cu un băț la distanță, sau combo-uri pentru cei ce joacă tehnic.

ss_24e6c78c78d43648d676b43cfe01b2d10c52a828-1920x1080

Venind vorba de multiplayer, jocul te lasă să schimbi personajele între ele la terminarea fiecărei runde. În  timp ce m-am simțit ciudat să fac acest lucru în modul campaign, să schimbi personajele în timp ce joci online, poate să îți surprindă adversarul, putând să joci defensiv sau agresiv.

Ajungând la sfârșit, Blade Arcus from Shining: Battle Arena a fost o experiență plăcută. Controalele foarte precise au făcut ca fiecare personaj să fie unic. Trist este că îi cam lipsește din dificultate și profunzime, dându-le iubitorilor de jocuri de luptă să aleagă alte jocuri în schimbul acestuia.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte