Blitzkrieg 3 Review
Gameplay7.5
Grafică6
Sunet5
6.2Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Blitzkrieg 3 este un joc online de strategie ce redă atmosfera celui de-al Doilea Război Mondial și este făcut pentru admiratorii jocurilor de genul. Testează-ți aptitudinile de luptă în misiunile istorice și înfrânge alți jucători sau inteligența artificială în meciurile competitive. Fiecare dintre cele trei campanii oferă un mod unic de misiuni PvE (jucător versus mediul înconjurător), PvP (jucător versus jucător) și PvAI (jucător versus inteligență artificială). Jocul dispune de peste 60 de misiuni istorice cu peste 200 de unități de atac autentice.

O mașinărie neuronală pe nume Boris se joacă la un nivel foarte ridicat în timp ce nu folosește informații despre inamic. Generalul Boris analizează în mod regulat jocul și face predicții pe baza comportamentului inamicului. Această abordare îi permite să gândească strategii sofisticate și îl face pe Boris dur și imprevizibil.

Domină pe câmpul de luptă în trei atmosfere istorice ce acoperă toată perioada celui de-al Doilea Război Mondial: de la invazia Poloniei din 1939 în capturarea triumfătoare a Berlinului din 1945. Alege de ce parte a conflictului vrei sa joci, USSR, Axis sau Allies. Preia controlul trupelor și câștigă lupte legendare din al Doilea Război Mondial, ce sunt create după materialele arhivei unor hărți istorice foarte precise. Cei mai buni strategi vor obține recompense suplimentare pentru misiuni completate perfect!

Alege-ți partea în cel mai mare război din istorie și luptă împotriva inteligenței artificiale sau oponenților reali. Îmbunătățește-ți aptitudinile de luptă în modurile Skirmish 1×1, 2×2, 3×3 luptând cu Boris, prieteni sau alți jucători pentru a controla harta. Stăpânește aptitudinile defensive în genul unic de strategie, modul de asalt, unde un jucător atacă și alții își apără teritoriile.

Vei conduce peste 200 de unități autentice de luptă spre bătălie. Toate sunt construite după caracteristici istorice tehnice, peste 100 de modele de vehicule blindate și arme, 40 de tipuri de infanterii și echipe de asalt și diferite sisteme defensive. Fiecare unitate are performanță caracteristică individuală. Asamblează și antrenează-ți armata și formează-ți echipe cu care termini misiuni. Folosește fiecare oportunita pentru a-ți înfrânge adversari: folosește-te de teren, condițiile meteo și diferitele tipuri de soldați ce pot oferi un avantaj în anumite situații.

Plusuri și minusuri descoperite în timpul jocului:
+ Îmi place diversitatea tipurilor de soldați și vehicule disponibile
+ Controlul este foarte accesibil și ușor de învățat
+ Misiuni intensive ce solicită jucătorul
– Fundalul sonor puțin cam inexistent, însă există efectele sonore

Blitzkrieg 3 este dezvoltat și distribuit de Nival la prețul de 29,99 euro pe pagina de Steam.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte