Modul de joc competitiv restructurat din jocul celor de la Blizzard, Overwatch, este programat pentru o lansare din timpul acestei luni, spuse directorul Jeff Kaplan într-un video postat recent, iar acest mod va veni cu niște schimbări importante.

Jocul competitiv în Overwatch este îndreptat spre „jucătorii care iau mai în serios jocul”, spre deosebire de cei care sar rapid într-un meci scurt. Blizzard va implementa un nou skill rating în modul competitiv de joc și se va îndepărta de multe caracteristici de gameplay întâlnite inițial de jucătroi în beta.

Conform lui Kaplan, MMR-ul(matchmaking rating) unui jucător în Overwatch va corela direct cu nivelul său de pricepere, care este reprezentat de un număr între 1 și 100. Jucătorilor le va fi prezentat skill rating-ul propriu, cât și cel al coechipierlor și oponenților – încă dinainte de începerea unui meci competitiv, „ca să poți vedea cât de drept e meciul care e pe cale să se desfășoare”, spuse directorul. Blizzard îți va mai da posibilitatea de a vedea care jucători sunt în party, pentru ca tu să știi contra cine vei juca.

Spre deosebire de sistemul de ranking precedent, în care jucătorii urcau prin ranguri(Challenger, Advanced, Expert, Master și Heroic), skill rating-ul jucătorilor va fluctua în sus sau în jos, spuse Kaplan.

Blizzard

Acest mod de joc va primi o mulțime de alte schimbări. Sezoane care își modifică timpul de durație de la una la trei luni, cu o pauze scurte între acestea.

Kaplan a mai vorbit despre recompense cosmetice care vor fi legate de succesul în modul competitiv. Pe lângă sprays și imagini de player, care vor fi exclusive celor ce joacă acest mod, un nou sistem de arme aurite va fi introdus în joc.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte