Enermax Starryfort SF30

În urma cu 5 ani, Valve a debutat cu aplicația Steam pentru mobil spunând că ar trebui să „extindă funcționalitatea serviciilor Steam și să o facă cât mai bogată si mai accesibilă pentru toată lumea”. Acum, Blizzard face propria mișcare în lumea conturilor portabile, lansând versiunea Battle.net pentru telefoanele de tip Android și iOS.

„Dacă vreodată ai vrut să vezi în ce jocuri sunt prietenii tăi în timp ce te îndrepți spre casă, sau dacă ai vrea să adaugi un nou prieten întâlnit în oraș, acum poți cu aplicația Blizzard Battle.net”, spune anunțul. „Valabilă pentru iOS și Android, aplicația mobilă Blizzard Battle.net vă aduce caracteristicile sociale de la aplicația de desktop Blizzard Battle.net, pentru telefonul tău.”

Din păcate, asta e tot ce face: Poți adăuga prieteni știind adresa lor de email, Battletag-ul, sau codul QR. Poți discuta cu ei, și te poți trece de la modul Online, la modul Plecat sau Ocupat. Însă nu este nicio opțiune pentru a instala jocuri de la distanță, iar Autentificatorul rămâne o aplicație separată.

Aplicația Steam mobile nu a fost un succes răsunator la lansare, din câte îmi aduc eu aminte, dar să sperăm că aplicația Battle.net va urma un drum similar înspre îmbunătățire, sau cel puțin, o evoluție legată de utilitățile ce le poate oferi.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte