Blizzard Entertainment a promis jucătorilor de Overwatch, încă dinainte de lansare, că va lua măsuri serioase și permanente asupra celor care încalcă regulile și trișează chiar și odată în shooterul său cu eroi. Încă de la sfârșitul primei săptămâni de la lansarea jocului, studioul a trimis ban permanent unui număr mare de hackeri și jucători nedrepți – iar în China, Blizzard le-a făcut public și numele fiecăruia.

Pe forumul său chinez pentru relații cu clienții, compania a anunțat că a pedepsit jucători din lumea întreagă pentru trișare, fie că s-au folosit de programe de hacking, fie prin alte medote. Blizzard a reiterat că nu îi va lua cu ușorul pe cei ce încalcă termenii și condițiile, așa că a mers mai departe listând numele de pe Battle.net fiecărui utilizator care a primit ban permanent.

Blizzard

Lista conține peste 2000 de nume. Nu este în totalitate clar dacă acești jucători provin doar din China sau dacă lista este pe plan global, dar versiunea forumului din America are propria postare, care îi atenționează pe jucători de valul recent de interziceri din Overwatch. Mesajul său aproape identic cu cel de pe forumul chinez, lăsând la o parte username-urile atașate.

În ciuda anunțului de la Blizzard dinaintea lansării jocului, ce explica că studioul nu va tolera hackerii, trișorii și alți jucători de acest gen, mulți proprietari de conturi cu ban încă speră la o cale de a intra înapoi în joc, cât și la o metodă de a trece de sistemul anti-cheat din Overwatch.

Având un număr de 7 milioane de jucători activi, în Ovewatch ai o mulțime de jucători drepți contra care poți juca.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte