A fost afirmat în trecut că Blizzard se va descotorosi de fosta marcă Battle.net, ceva ce a făcut parte din companie timp de decenii. Decizia a venit anul trecut când Blizzard i-a alertat pe fani că mulți gameri au început să facă confuzii, crezând că Battle.net și Blizzard sunt două companii distincte.

Chiar dacă serviciile au început să piardă numele și în loc să primească fontul Blizzard, cum ar fi Blizzard Voice și Blizzard Streaming, doar acum s-a despărțit compania de numele aplicației Battle.net.

Dacă ai încercat vreun titlu creat de Blizzard pe platforma PC, atunci ești familiar cu aplicația. Aceasta este un hub central care permitea utilizatorilor să descarce jocuri sau update-uri și oferea acces la știri despre titlurilor lor favorite ale Blizzard.

În ziua prezentă, aplicația este cunoscută doar sub numele de „Blizzard App”. Nimic nu fost schimbat, așa că ar trebui să ai aceeași interfață ca în versiunea anterioară. Acum compania se află sub un singur nume mare și asta ar trebui să prevină vreun utilizator din a face confuzii.

net

Din nou, Blizzard a făcut un anunț anul trecut pe blogul oficial, în care explicau motivul din spatele deciziei.

„Atunci când am creat Battle.net, ideea de combinare a unui serviciu de gaming online cu jocul tău a fost mai mult un concept, așa că am depus multă muncă încercând să explicăm ce era serviciul și cum funcționa, incluzând un nume distinct.

Totuși de-alungul timpului, am observat ocazional confuzie și probleme produse de întreținutul a două identități separate care cuprind totul: Blizzard și Battle.net. Având în vedere că termenul de multiplayer-support integrat este un concept înțeles pe îndelete și o așteptare comună în ziua de azi, nu mai este vreo nevoie să menținem o identitate separată pentru ceea ce este în esență tehnologia noastră de networking.”

net

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte