Enermax Squa RGB

„Biletele virtuale” au fost puse din nou în vânzare pentru a-i ajuta pe cei care și-ar fi dorit să meargă la BlizzCon, să vadă toată expoziția de pe propria canapea de acasă.

Biletele s-au pus înspre vânzare cu doar câteva zile în urmă și poți achiziționa unul la prețul de 39,99$. Acestea oferă acces la un stream video care acoperă toate standurile, prezentările, interviurile cu dezvoltatorii, cât și ceremonia de încheiere a convenției. Tot materialul video cu evenimentele principale și cele mari, va fi disponibil la cerere, timp de trei săptămâni în urma terminării show-ului.

BlizzCon

BlizzCon 2016 are loc între 4-5 noiembrie la Anaheim Convention Center. Biletele pentru convenție au fost puse în vânzare încă din aprilie și s-au epuizat de multă vreme.

Biletul virtual mai oferă obiecte reale, cât și virtuale. Biletul vine cu bunuri virtuale pentru World of Warcraft, Overwatch, StarCraft 2, Diablo 3, Heroes of the Storm și Hearthstone.

Și un „goodie bag” este din nou în vânzare pentru cei care nu pot să fie prezenți în persoană; biletul virtual îi dă cumpărătorului prilejul de a precomanda „swag bag-ul” pe care participanții îl primesc, cât și altă marfă vândută la eveniment, din 10 octombrie până în 6 noiembrie.

Pentru persoanele care nu au achiziționat bilete, Blizzard va avea un stream gratuit, cu ceremonia de deschidere și esporturile ținute acolo.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte