Enermax Starryfort SF30

Blue-Collar Astronaut Review
GAMEPLAY7
GRAFICĂ 7
SUNET5.5
6.5Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

În timp ce verificam lista de jocuri care urmează să primească un review din partea echipei SteamGames.ro, am găsit Blue-Collar Astronaut, un joculeț care ne aduce oarecum aminte de jocurile copilăriei , un joc Indie 2D cu toată acțiunea jocului în spațiu. Cum spunea și St4rL1gH7 într-un review anterior, acest joc îl putem încadra în categoria jocurilor „ușor de învățat, însă greu de stăpânit”, fiind intr-o continuă luptă în principal cu gravitația.

O să vă las un minuțel cu trailerul jocului, apoi revenim:

Blue-Collar Astronaut ne teleportează direct în spațiu într-o navetă spațială cu care ne vom îndeplini misiunea pentru fiecare nivel. Jocul se va lansa împreună cu aproximativ 40 de niveluri pline de acțiune.

Gameplay 

Blue-Collar Astronaut ne oferă două perspective diferite:

  • Driver’s Ed
  • Pizza Delivery

Driver’s Ed

Îl putem numi profilul perfect pentru antrenament, în care putem înțelege ideea jocului și cu ce se mănâncă acesta. La prima vedere orice gamer și nu numai poate spune că e mult prea ușor și poate nu oferă dorința atât de mare de joc, însa cei de la Mutated Software au luat în calcul gravitația și au transformat-o în principalul inamic, pe măsură ce crești în nivel crește și gravitația și controlul navei va deveni din ce în ce mai dificil.

Nava din profilul Driver’s Ed vine cu un paintjob specific profilului de training.

Pizza Delivery

După ce ne-am jucat și am trecut prin training eu zic să trecem la acțiune. Dar ce treabă are pizza cu acțiunea? Pizza merge cu un film, cu o băutură, dar nu și în Blue-Collar Astronaut după ce jocul îți dă șansa să te acomodezi cu jobul de livrat pizza în spațiu. De la al 3-lea nivel începe distracția, unde gravitația devine deja un simplu obstacol contra navelor inamice, care te atacă cu un fel de laser, tu neavând opțiunea de atac.

Profilul vine cu o navă spațială diferită de cea de la primul profil, cu un design diferit.

Toate nivelurile se pot juca în 6 moduri diferite, cum ar fi:

  • Story Mode
  • Time Mode
  • Fuel Mode
  • Health Mode
  • Challenge Mode
  • Be Free

și dificultatea nivelurilor se pote modifica de la Easy, Normal până la Hard.

Jocul dispune și de un shop din care îți poți cumpăra iteme pentru îmbunătățirea navei și multe altele.

Mutated Software a anunțat că Blue-Collar Astronaut se poate juca în 40 de niveluri cu 3 nave spațiale diferite. Eu v-am prezentat doar 2 din cele 3 nave spațiale, jocul se va lansa pe 14 martie și vă voi da ocazia să vă bucurați de joc și să descoperiți a 3-a navă spațială din Blue-Collar Astronaut.

Grafică

La capitolul grafică fiind un joculeț indie 2D îl putem compara foarte ușor cu grafica unei benzi desenate, ceea ce face jocul mai distractiv, mai atrăgător în comparație cu gameplay-ul, culorile care arată foarte bine și care nu îți obosesc ochii atât de repede îți oferă ocazia să te bucuri cât mai mult de joc.

Sunet

Din declarația celor de la Mutated Software soundtrackul este original, având doar o singură melodie care devine enervantă după câteva zeci de minute, cel puțin eu am fost nevoit să merg și să dau volumul aproape 0. Ce îmi place la capitolul sunet este sunetul navelor pentru care se vede că a fost depus un oarecare efort și ce nu îmi place este că se face o pauză când se termină melodia de fundal și începe din nou.

În concluzie aștept cu nerăbdare lansarea oficială a jocului să văd și părerea altor playeri despre acest mic joculeț care te poate relaxa, dar totodată te poate și enerva, când în cele mai importante momente nava spațială cedează din diferite motive de pilotaj.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte