Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Board defenders Review
Idee9.5
Gameplay9
Grafică8.5
9Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
9.5

board defenders 2

Board Defenders, produs și distribuit de Ludus Studio este un joc de tip puzzle cu o logică uimitoare. Board Defender este bazat pe regulile unui dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile. Un joc palpitant, cu o viziune modernă și distractivă care redă ritmul unui joc puzzle de logică bazat pe regulile șahului.

Ce oferă Board Defenders?

– Mai mult de o sută de niveluri prin care să treceți, fiecare având noi provocări pentru a le rezolva și sunt prezente o varietate de dificultăți pentru a vă menține mereu concentrați.
– Patru personaje diferite cu care vă puteți juca, fiecare având o atitudine specifică pe suprafața de joc, făcând fiecare partidă foarte interesantă.
– Mai mulți dușmani vor păși împotriva ta. Separați sau combinați în diferite grupuri, vor crea o varietate mare de provocări unice și puzzle-uri care trebuie rezolvate.
– Trei locații relaxante și frumoase unde vă puteți juca, fiecare dintre ele având un mod de joc diferit.
– Completați toate nivelurile cât puteți de bine! Luați cele 3 stele de la fiecare!
– Trebuie să vă pregătiți pentru o mulțime de realizări.
– Modul de provocare te instruiește cu fiecare din caracterele specifice și vă puteți măsura scorul cu cei mai buni jucători din întreaga lume.

board defenders 1

Modul de joc

Regula principală din Board defenders este să apărați o suprafață de joc (sub forma unei table de șah) de valuri de roboți. Folosind caracterele pe care le primiți la fiecare nivel trebuie să opriți roboții și să-i doborâți. Trebuie să țineți cont că și adversarii voștri pot să vă atace, asta însemnând că dacă pierdeți fie și un caracter o să se oprească jocul, roboții câștigând nivelul.

board defenders 3

Jocul începe cu un tutorial care vă învață mecanica jocului. Pe scurt, apăsați pe caracter pentru a vedea căsuțele unde poate merge, apăsați pe un patrat pe care vreți să-l mutați, iar dacă destinația e un adversar, o să-l atace și îl elimină de pe tabla de șah. Roboții avansează din partea de sus și încearcă să-și croiască drum spre partea de jos a „arenei”. Dacă poziționați caracterul în diagonala robotului la o distanță de un pătrat, robotul poate vă poate ataca și se termină jocul.

Pe durata jocului apar informații pe ecran, cum ar fi: nivelul curent, numărul de roboți înfrânți până în acel moment și numărul de rotițe câștigate. De asemenea, aveți și un buton de întoarcere înapoi o mișcare pe care îl puteți apăsa de câte ori aveți nevoie, pentru a regândi tactica și a face alte mutări.

Cele patru caractere la care aveți acces sunt disponibile în diferite niveluri și puteți primi unul sau mai mulți. Fiecare din cele patru are caracteristicile ei și trebuie să vă plănuiți strategia pentru a elimina roboții. Caracterele sunt:
Regina Marie, se poate mișca orizontal, vertical și pe diagonală, precum o regină de la șah.
Bob și Rob se miscă pe orizontal și vertical, precum turnul de la șah.
Paul și Paulo se miscă pe diagonală precum un nebun de la șah.
Frații Johnes au mutarea două pătrate într-o direcție iar apoi stânga sau dreapta un pătrat.

board defenders 4

Mutările se fac pe rând, dar tu poți muta doar un caracter pe când întregul grup de roboți face un pas în față. Ei pot avansa un singur pătrat, precum un pion la șah.

La finalul fiecărui nivel trebuie să aveți toți roboții eliminați, scorul bazându-se pe numărul de mutări de care aveți nevoie pentru a-i elimina pe toți. Pentru că nu există o singură soluție pentru a câștiga, puteți reîncerca până găsiți soluția folosind cele mai puține mutări.

board defenders 5

Grafică

Jocul ste foarte plăcut vizual, un gen de tip puzzle întotdeauna o să fie viu colorat și frumos „desenat” pentru a face jucătorul să petreacă foarte mult timp în fața lui. Caracterele și roboții arată foarte bine, mișcările acestora la fel, totul este pus la punct din punct de vedere grafic. Ținând cont că jocul este disponibil și pentru dispozitivele mobile, grafica este foarte bună, nefiind foarte complexă, lăsând loc de concentrare.

Concluzie

Pentru pasionații de puzzle și/sau șah e un joc fantastic! Este perfect pentru relaxarea în fața calculatorului și poate înlocui cu succes celebrul Solitare. De asemenea, deși noi am testat versiunea pentru Steam care costa 4.99 euro, jocul este disponibil GRATUIT pe telefoanele mobile sau tabletele cu platforma Android, iOS sau Windows Phone.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte