Asrock

Gearbox a confirmat în mod oficial la PAX East, că se va lucra la al treilea joc din seria Borderlands după ce se va încheia producția lui Battleborn și DLC-urile sale.

„Nu e nici un secret, evident că va fi un alt Borderlands”, a declarat CEO-ul Gearbox și președinte Randy Pitchford.

Art directorul lui Battleborn, Scott Kester, a declarat că va fi art directorul și pentru următorul Borderlands. Mikey Newmann, creative director al studioului, va fi scenaristul jocului și va dori ca personajul pe care el l-a interpretat în jocurile anterioare, Scooter, sa aibă un fiu în noul joc, și să se numească Scooper. Acesta va fi interpretat tot de el, dar va avea vocea puțin modificată, ca a lui Claptrap.

„Nici măcar nu știm dacă-l vom numi așa. După The Pre-Sequel, ar putea la fel de bine să se numească Borderlands 4., a adăugat Pitchford.

Pe 22 aprilie Randy Pitchford a postat pe Twitter un mesaj unde a dezvăluit că art directorul de la Battleborn, Scott Kester, a început să lucreze la următorul Borderlands. Mai mult, Gearbox plănuieşte să includă easter eggs pentru Borderlands 3 în viitoarele DLC-uri pentru Battleborn, titlu care urmează să apară în mai.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte