Enermax Squa RGB

Angry Mob Games a anunțat că jocul său cu lupte, Brawlout, însumează peste 50,000 de jucători pe Nintendo Switch din două săptămâni de la lansarea lui. Iată ce a avut de spus echipa în legătură cu asta:

Brawlout a trecut de 50K jucători pe #NintendoSwitch în primele două săptămâni ale lui! Nintendo și în special voi toți luptătorii de acolo, sunteți incredibili și vă iubim pe fiecare în parte!! MULȚUMIM și să vă așteptați la mai multă acțiune Brawlout începând din 2018!

Este o realizare chiar semnificativă având în vedere că jocul este un titlu indie care nu a fost așa de anticipat sau despre care nu s-a făcut prea mult tam-tam. Versiunea disponibilă pe Steam a atras numai aproximativ 3,500 de jucători pe PC. Sperăm că odată cu această realizare va aduce mai mult conținut nou și sprijin constant pentru joc.

Iată descrierea oferită pentru joc: Brawlout este un brawler animat cu un ritm rapid de joc care aduce multe caracteristici noi genului beat-em up, fie că îți dorești să joci acasă singur sau cu prietenii pe canapea sau chiar să concurezi în campionate online”, a spus Bogdan Iliesiu, directorul executiv al Angry Mob Games. „Lansarea pe Steam Early Access este doar primul pas înspre construirea universului Brawlout, iar în viitor plănuim să introducem o campanie singleplayer cu multe provocări, totul acompaniat de personaje mai multe personaje, caracteristici de gameplay alte suprize.”

Brawlout este disponibil acum pe PC și Nintendo Switch

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte