O luptă riguroasă se întreaptă spre Steam. Ieri a anunțat Angry Mob Games că jocul său competitiv cu lupte, Brawlout, va fi disponibil pe Steam Early Access începând cu 20 aprilie și că mai este programat pentru lansare pe Xbox One și PlayStation 4 în a doua jumătate a anului 2017. Fiind proiectat să fie jucat în local multiplayer și online, Brawlout combină mecanicile unui platform fighter cu mișcările și ritmul unui fighter tradițional, formând un sistem bazat pe mișcare fluidă și combo-uri.

„Cu un stil animat splendid, șase personaje jucabile cu atacuri speciale și unice, noi opțiuni de combo-uri, mai multe mișcări avansate și mai multe abilități, suntem emoționați să anunțăm lansarea în Early Access”, a afirmat Bogdan Iliesiu, directorul executiv al Angry Mob Games. „Ne-a ajuns la urechi că jucătorii că le este dor de jocurile clasice cu lupte și ceea ce ei iubesc la jocurile moderne și Brawlout a fost proiectat să le ofere oamenilor o combinație perfectă între cele două lumi: fie că e ruperea prieteniilor în fața televizorului, fie jucatul online că să enervezi străini în campionate.”

La lansare, jocul va avea șase luptători și va găzdui câte patru în meciurile locale sau online, inclusiv în turneele online, toate acestea pe lângă o campanie singleplayer. Fiecare luptător va avea anumite avantaje, printre care se numără atacuri la distanță cu proiectile puternice și poate fi evoluat cu mai multe opțiuni de combo sau cu alte mișcări avansate. De asemenea, în luptă jucătorului i se umple un Rage Meter, care alimentează atacuri speciale mult mai puternice. Brawlout va avea meciuri rapide între 2-4 jucători, ranked ladder, lobby-uri private și Brawlout TV în care pot fi urmărite meciuri live și pot fi revizualizate meciuri terminate.

A fost dezvăluit ieri și cel mai nou luptător care se alătură echipei formată deja din Paco, King Apu, Sephi’ra și alții. Angry Mob Games l-au prezentat pe Volt, ale cărui puteri electrice îi țin la distanță pe inamici în timp ce spinii și reflexele rapide îi asigură victoria. Odată cu apariția în Early Access, Volt intră în luptă ca să-i provoace la bătaie pe luptătorii Chief Feathers, Sephi’ra, Olaf Tyson, Paco și King Apu. Fiind descendentul unui mare erou de război, Volt a dorit o viață pașnică, totuși familia sa l-a îndemnat să lupte pentru onoarea tribului său. Cu viteza și spinii lui ascuțiți, Volt își folosește puterile electrice ca să electrocuteze, să îi pârlească și să amețească adversarii. Pentru mai multe detalii, vizionează videoul de mai jos.

Brawlout se lansează pe Steam Early Access în 20 aprilie și va fi găsit la prețul de 19,99 euro.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte