Vești proaste pentru fanii League of Legends – dezvoltatorul Riot a anunțat că va crește prețul pentru RP-uri datorită lui Brexit.

Riot „Benshirro”, care conduce efortul de publicare al companiei de la biroul din Dublin, a dezvăluit ieri dimineață știrile de pe forumul de anunțuri al League of Legends.

„În luna iunie, Marea Britanie a votat să părăsească Uniunea Europeană, declanșând o scădere a valorii lirei sterline față de alte valute globale, în special de dolarul american”, a spus el. „Această schimbare a însemnat că în timp ce jucătorii britanici au plătit același număr de lire sterline pe RP-uri ca și până acum, jucătorii din alte părți ale lumii plăteau mult mai mult în comparație cu aceștia.”.
Începând cu 25 iulie, prețurile pentru RP-uri în Marea Britanie vor crește cu 20%. RP-urile sunt moneda de joc pentru League of Legends și sunt folosite pentru a cumpăra skin-rui, campioni și alte elemente virtuale.

Aceasta este o schimbare unică, pentru a restabili echilibrul prețurilor pentru RP-uri la nivel global, a spus Benshirro. Potrivit lui Riot, niciuna dintre achizițiile existente nu va fi afectată și RP-urile vor rămâne la același preț până pe data de 25 iulie. Dezvoltatorul a asigurat, de asemenea, jucătorii că prețul campionilor, skin-urilor și alte elemente nu se va schimba după ajustarea prețului de RP-uri, deci orice RP-uri pe care le cumpărați acum la prețul mai mic va debloca încă aceeași cantitate de conținut luna viitoare ca în prezent.

League

Dezvoltatorul a renunțat, de asemenea, la punctul de preț de 2,50 de lire sterline pentru RP, susținând că nu a fost utilizat de suficienți jucători. În schimb, au introdus o opțiune de £ 15, care este menită să ușureze achiziționarea de skin-uri legendare.

Jucătorii s-au sesizat deja cu privire la acest lucru, deoarece dacă înainte aveau posibilitatea să-și cumpere un skin legendar cu doar 5£, acum trebuie să doneze 10£, deși îi vor rămâne alte 975 de RP-uri, poate persoana respectivă nu le dorește…

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte