Enermax Starryfort SF30

În urmă cu câteva zile am dat peste un joc care urmează să se lanseze pe Steam anul viitor și care mi-a atras rapid atenția. Este vorba despre BUCK, un joc de acțiune-aventură 2D plasat într-un viitor post-apocaliptic, iar personajul principal este un câine. Jocul este în plină dezvoltare și producătorul are un proiect de strângere de fonduri activ pe Kickstarter pentru joc.

Personajul principal al jocului, așa cum se vede și din trailer este Buck, un mecanic de motociclete care se decide să lase totul în urmă și să pornească într-o aventură pentru a afla ce s-a întâmplat cu o fată dispărută. Buck se trezește într-o lume pe care nu o întelege, în ținuturi în care nu a mai fost vreodată, o lume plină de violențe. În căutarea lui va da peste centre de reciclere a gunoiului, orașe părăsite, avanposturi ale supraviețuitorilor și zone periculoase. Povestea ne dezvăluie gradat, în funcție de cum avansăm în joc motivele care au dus la distrugerea lumii și la degradarea oamenilor (sau câinilor mai precis).

10

Am jucat acum două zile BUCK și v-am prezentat în direct pe Facebook primele 30 de minute din joc, în stadiul în care se află acum. Dacă nu l-ați văzut, avem mai jos filmarea din joc:

După cum vedeți în gameplayul de mai sus, jocul este destul de bine realizat, chiar dacă se află într-un stagiu pre-alfa, iar dificultatea este destul de mare. Mie mi-a plăcut conceptul și ideea din spatele jocului și de aceea m-am decis să îl susțin pe Kickstarter. Pentru $8 am primit o cheie Steam, iar dacă mă decid să contribui mai mult, pentru $20 primesc și o copie a jocului pe console. Mi se pare un preț corect, mai ales că jocul arată promițător și a ieșit din Greenlight într-o singură zi.

13

Voi ce părere aveți despre joc ?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte