Enermax Starryfort SF30

Dezvoltatorul Bungie și editorul Activision au anunțat astăzi că va apărea prima continuare full al primului titlu Destiny, și anume Destiny 2.

Știrea a apărut pe contul oficial de Twitter al Destiny, care pur și simplu a postat o imagine cu logoul noului titlu.

//platform.twitter.com/widgets.js

Logoul, cu numeralul doi în Helvetica din spatele cuvântului „Destiny”, este același cu cel apărut pe un poster promoțional al jocului care a fost publicat de către un proprietar italian al unui magazin de jocuri. Posterul menționează data lansării din 8 septembrie, 2017, cât și beta-ul care aparent va fi disponibil întâi pe PlayStation 4. Totuși Bungie și Activision nu au confirmat încă aceste detalii sau platformele pe care ar apărea. Pentru moment, publisherul a afirmat doar că Destiny 2 apare în toamna anului 2017.

bungie

Studioul a adăugat conținut la aceste add-ons contra cost cu update-uri regulate, care sunt gratis pentru jucătorii care au achiziționat deja cea mai recentă expansiune. Ultimul update major cu conținut pentru Destiny, Age of Triumph, va fi lansat mâine.

Un utilizator de pe Twitter a scos în evidență faptul că The Last City – metropola, care a fost salvată de către Traveler și locația Turnului în primul Destiny – este în flăcări pe fundalul logoului Destiny 2. Nibel compară imaginile din cele două jocuri într-un GIF exploziv.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte