Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Pentru că vine perioada Sărbătorilor de Iarnă, toată lumea umblă după cadouri și este din ce în ce mai greu să găsești ceva unic care să impresioneze. O nouă firmă proaspăt apărută în România a adus pe piață un concept inedit disponibil până acum doar prin occident. Este vorba despre cadouri unice, personalizate premium pentru a satisface nevoile și celor mai pretențioși dintre voi.

ArtizanUrban.ro ne propune să facem un cadou special constând în tablouri creative și logo-uri personalizate. Practic, dacă vrei să transpui într-o operă de artă un personaj dintr-un joc sau un logo, poți lua legătura cu ei și îți crează logo-uri, steme, steaguri și orice altă formă de manifestare vizuală 2D. Iată câteva example:

Pentru cei mai pretențioși există și soluții speciale, fie că e vorba despre fundaluri speciale, materiale alternative sau jocuri de culori.

Așadar dacă vrei să oferi unui gamer un cadou special de Crăciun sau vrei să-ți oferi ție ceva frumos, ia legătura cu cei de la ArtizanUrban.ro.

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte