Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Pentru că vine perioada Sărbătorilor de Iarnă, toată lumea umblă după cadouri și este din ce în ce mai greu să găsești ceva unic care să impresioneze. O nouă firmă proaspăt apărută în România a adus pe piață un concept inedit disponibil până acum doar prin occident. Este vorba despre cadouri unice, personalizate premium pentru a satisface nevoile și celor mai pretențioși dintre voi.

ArtizanUrban.ro ne propune să facem un cadou special constând în tablouri creative și logo-uri personalizate. Practic, dacă vrei să transpui într-o operă de artă un personaj dintr-un joc sau un logo, poți lua legătura cu ei și îți crează logo-uri, steme, steaguri și orice altă formă de manifestare vizuală 2D. Iată câteva example:

Pentru cei mai pretențioși există și soluții speciale, fie că e vorba despre fundaluri speciale, materiale alternative sau jocuri de culori.

Așadar dacă vrei să oferi unui gamer un cadou special de Crăciun sau vrei să-ți oferi ție ceva frumos, ia legătura cu cei de la ArtizanUrban.ro.

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte