Enermax Squa RGB

Urmând lansarea sa pe PlayStation 4, Variety Map Pack este acum disponibil în Call of Duty: Modern Warfare Remastered pe Xbox One și PC.

Dacă numele îți sună cunoscut, e din cauză că Variety Map Pack a fost lansat în 2008 pentru Call of Duty 4: Modern Warfare. Pachetul aduce aceleași patru hărți găsite în acea expansiune (Broadcast, Chinatown, Creek și Killhouse), dar cu grafica actualizată.

Expansiunea costă 15$. De asemenea, vine cu 10 Rare supply drops, care conțin numai obiecte cosmetice. Acelea pot fi obținute prin gameplay sau prin achiziționarea cu bani reali.

La momentul de față, fiecare DLC pentru Call of Duty apare prima oară pe PlayStation 4 ca parte dintr-o înțelegere pe timp limitat între Activision și Sony.

Modern Warfare Remastered este disponibil numai prin cumpărarea Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition. Pachetul a fost lansat cu prețul de 80$, dar poate fi găsit la un preț mult mai redus acum. Rămâne de văzut dacă Activision decide să publice Modern Warfare Remastered separat.

În alte știri Call of Duty, apariția de anul acesta vine de la studioul Sledgehammer Games, cei care au dezvoltat Advanced Warfare. Titlul nou a fost descris ca fiind cel care se întoarce originile seriei de shootere. De asemenea, a fost confirmat că jocul va avea loc în Al Doilea Război Mondial.

duty

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte