Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Mai devreme anul acesta, GameFly a postat o pagină de vânzare a produsului pentru o versiune de Call of Duty 4: Modern Warfare remaster, iar acum Amazon face la fel.

CharlieIntel a raportat că Amazon Japan a postat o pagină de produs pentru joc, spunând că va fi lansat pe 20 iunie pe PlayStation 4, iar pe Xbox în 20 iulie. Este destul de probabil să apară și o versiune pentru PC, totuși nu a fost confirmat nimic până acum despre aceasta.

call

Data de 20 iunie coincide și cu postarea făcută de GameFly.

Cât despre luna diferență dintre lansarea pe PS4 și Xbox One, asta ar putea fi rezultatul afacerii de exclusivitate făcute de Activision cu Sony. Toate DLC-urile Call of Duty acum se lansează mai întâi pe PS4 înainte să apară pe alte platforme. Noi titluri din serie au fost lansate simultan pe toate platformele până acum, iar asta se pare că va schimba „tradiția”.

Modern Warfare Remastered conține campania întreagă a originalului din 2007, având grafici actualizate și un mod multiplayer nou și îmbunătățit. În prezent, Modern Warfare Remastered este disponibil numai împreună cu versiunile premium de Call of Duty: Infinite Warfare.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte