După o săptămână de zvonuri și rapoarte, Activision a anunțat ieri în mod oficial Call of Duty Infinite Warfare. Ca parte a anunțului, Activision a lansat primul trailer, care stabilește povestea jocului dezvoltat de Infinity Ward.

Aici este descrierea oficială pentru Infinite Warfare:

„Call of Duty: Infinite Warfare se întoarce la rădăcinile francizei unde se vor găsi la scară largă secvențe de război și cinematografic, povestiri militare captivante vor fi în centrul atenției. Pregătește-te pentru o poveste de război ce te va captiva, în care jucători vor  lupta împotriva reglementării apărării frontului pentru a apăra chiar modul nostru de viaţă.”

Trailer-ul pentru Infinite Warfare include și secvențe din varianta remasterizată a lui Call of Duty 4 Modern Warfare. Această versiune actualizată a jocului conține doar campania din jocul original și 10 mape.

Toate

Acțiunea din Infinite Warfare

Infinite Warfare va avea loc în viitor, după ce Pământul a fost deposedat de resursele sale naturale, ca urmare a creșterii populației și a expansiunii industriale. Locuitorii Pământului se bazează pe coloniile stabilite în altă parte a sistemul solar cu planete și asteroizi, pentru resurse.

Valoarea acestor avanposturi atrage radicali militanți care doresc să le controleze, o acțiune care ar putea plasa țările Pământului într-o poziție foarte nefavorabilă. Alianța Spațială a Organizației Națiunilor Unite a fost stabilită, cu toate că puține detalii cu privire la rolul și scopul său au fost dezvăluite.

Toate

Poveste

Jucătorii vor intra în pantofii căpitanului Reyes, un pilot de rangul 1 al operațiunilor speciale care conduce Retribution, una dintre ultimele nave de război rămase Pământului. Campania se va juca în cadrul sistemului solar, care acoperă locații, inclusiv Pământul și dincolo într-un „război la scară mare.”

Toate

Infinite Warfare va fi lansat pe 4 noiembrie, pentru PlayStation 4, Xbox One, și PC.

 

Toate acele arme futuriste. Sincer seria Call of Duty s-a dus de râpă. Ultimul joc care mi-a plăcut din serie, a fost Black Ops 2. De la Ghosts, seria a început să semene prea mult cu seria Halo. Ok, înțeleg să încerce să facă 2 jocuri mai SF, să vadă cum prinde la public, dar nu să distrugă toată seria, mergând din rău în mai rău.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte