Enermax Squa RGB

Dezvoltatorul din spatele jocurilor Candy Crush Saga și Bubble Witch Saga, King, lucrează la un nou joc bazat pe franciza Call of Duty de la Activision, conform anunțurilorr pentru locuri de muncă la acesta de pe site-ul companiei.

Noul joc Call of Duty produs de King este plănuit să fie lansat pe mobile. În conformitate cu spusele companiei cu reședința în Stockholm, echipa de dezvoltare a fost formată recent și dorește „să transforme întreaga experiență de pe console pe care fanii o știu și o iubesc, în timp ce se lărgesc orizonturi pe mobile și este redefinit genul”.

„Viziunea noastră și ambiționarea noastră este să fie înviorător, social și extrem de accesibil, în timp ce oferă o experiență foarte autentică e gaming”, a afirmat dezvoltatorul.

Detaliile oferite despre proiect sunt în prezent foarte puține la număr, iar King dă de înțeles că jocul se află abia în faza de prototip a procesului de dezvoltare. Compania face angajări pentru cel puțin patru poziții: art director, level designer, senior systems designer și senior UX/UI designer.

Activision Blizzard a cumpărat King Digital Entertainment ca parte dintr-o tranzacție în valoare de 5,9 miliarde de dolari în 2015. „Combinarea uneia dintre cele mai mari comunități de gaming pe mobile cu cu francizele de top de la Activision Blizzard creează oportunitatea de a dezvolta și de a promova în cruciș conținutul câtre o audiență diversificată, în timp ce oferă jucătorilor ocazia să interacționeze cu acel conținut”, a menționat compania la momentul achiziției respective.

Activision Publishing a lansat o mulțime de jocuri pentru mobile bazate pe franciza Call of Duty pe parcursul anilor, inclusiv Call of Duty: Strike Team, Call of Duty: Black Ops Zombies și Call of Duty: Heroes.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte