Mapa Nuketown din Call of Duty: Black Ops 3, acum este gratis, la 4 luni de când a fost lansat jocul.

Nuketown Personalisation Pack este disponibil pentru descărcare pe PC, PlayStation 4 și Xbox One. Acesta include un camuflaj tematic pentru armele de pe Nuketown, 3 reticule-tematice pentru arme, precum și un card de apelare tematic.

Nuketown a fost un bonus pentru pre-comenzile jocului, exclusiv în Marea Britanie, în cazul în care ediția standard a fost cumpărată fizic.

Harta a stârnit controverse anul trecut, deoarece mulți clienți au crezut că toți cei care pre-comandă, shooter-ul first-person de la Treyarch vor primi Nuketown.

Anul trecut a fost raportat pe un trailer oficial de marketing în care a fost menționată Nuketown ca un bonus de pre-comandă, dar ușor s-a renunțat la această idee, la sfârșitul videoclipului sunt specificate caracteristicile pentru care puteai primi bonusul. (scrisul ăla mic).

De asemenea, Eurogamer a raportat pe site-ul oficial de asistență pentru clienții Activision, care a spus că „toți jucătorii” ce au pre-comandat jocul vor primi garantat harta. Dar, ca urmare a raportului făcut de ei, Activision a schimbat modul de redactare a specificațiilor, pentru a primi harta era necesar de a pre-comanda de la „comercianții participanți”. Dar acum Nuketown este gratis pentru toată lumea pentru a nu mai exista discuții.

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte