Enermax Squa RGB

Următorul joc din seria Call of Duty va fi Call of Duty: Ghosts 2 și va fi lansat în noiembrie 2016. Ei bine, adică în cazul în care acest articol dintr-o revistă din U.K este adevărat.

Fraghero au primit această copie scanată a imaginii de către un cititor pe nume Mari Fernett. La cerere, Mari a fost fericit să vorbească cu ei și le-a spus că revista în cauză este Games TM cu numărul din februarie, iar jocul a fost menționat într-o rubrică numită „2016 Cele mai dorite jocuri”.

Call of Duty: Ghosts 2

 

După cum se poate vedea, autorul articolului menționează Call of Duty: Ghosts 2  printre cele mai anticipate jocuri pentru 2016 și spune că Infinity Ward are nevoie să lucreze mult la jocul său, pentru ca acesta să ajungă la același nivel la care au fost jocurile Modern Warfare .

După cum știm cu toții Activision de fapt a confirmat că următorul Call of Duty va fi  creat de Infinity Ward, la 11 februarie în timpul unei discuții cu investitorii și dezvoltatorii jocurilor Modern Warfare precum și Call of Duty: Ghosts.

Call of Duty: Ghosts 2

 

Acesta a fost urmat de un tweet de la Infinity Ward

 

Games TM este o revista respectată, care este de mult timp pe piață, deși acest articol referitor la Call of Duty: Ghosts 2 pare cu siguranță o gafă, sper să fie adevărat. Autorul s-ar putea pur și simplu să fi uitat că jocul nu a fost confirmat în mod oficial.

 

 

 

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte