Enermax Squa RGB

Call of Duty: Infinite Warfare începe cu un atac devastator asupra Genevei, iar tu, drept Capt. Nick Reyes al United Nations Space Alliance, ești nevoit să-ți conduci echipa prin oraș, apoi prin spațiu, în timp ce luptați contra Settlement Defense Front. Poți viziona desfășurarea acestei acțiuni în trailerul cu gameplay de 12 minute. Trailer care a fost arătat astăzi la San Diego Comic-Con, de către dezvoltatorul Infinity Ward.

Metrajul vine de la începutul gameplayului din Infinite Warfare și este numit „Black Sky”. În urma atacului surpriză asupra Genevei, din partea SetDef, Reyes și echipa lui dau peste soldați SetDef mecanizați. După, primesc ordin de a-și lua zborul, iar aceștia sar în avioane cu turboreacție care zboară perpendicular în sus – de la străzile din Geneva până la cerul negru aflat la sute de kilometri deasupra Pământului. Aflați în spațiu, echipa UNSA intră în luptă cu forțele SetDef, iar bătălia, asemănătoare cu una din Star Wars, se încheie cu distrugerea unei imense nave SetDef.

În continuare, pe parcursul jocului, Reyes devine comandantul unei nave spațiale numită UNSA Retribution, care servește drept baza sa. Te vei pregăti de luptă pe nava de război și te vei întoarce la aceasta între operațiuni. Infinite Warfare mai oferă misiuni secundare, cu ajutorul cărora îți vei putea ajuta cauza prin dobândirea de upgrade-uri. Poți arunca o privire la turul navei în videoul de mai jos.

Activision a anunțat recent că toate precomenzile jocului vor veni cu acces la Terminal, o versiune reimaginată a hărții favorită de jucători din Call of Duty: Modern Warfare 2.

Call of Duty: Infinite Warfare are ca dată de lansare 4 noiembrie pentru PlayStation 4, Windows PC și Xbox One.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte