Noi zvonuri sugerează că Sledgehammer Games lucrează la un nou joc Call of Duty, care va fi numit Call of Duty: WWII. Se pare că nu doar Battlefield se îndepărtează de la războaiele moderne pentru o vreme.

Asta este o mișcare interesantă, având în vedere faptul că aceste scenarii de război de pe timpuri sunt ceea ce au făcut jocul așa de popular încă de la început. Oare această întoarcere la punctul de plecare va fi destul să mențină un număr mare de vânzări sau s-a săturat piața de franciză? Momentan nu se știe, dar suntem nerăbdători să vedem dacă acest joc va fi cel pe toți îl așteptam.

of

Chiar dacă este știut că orice zvon poate fi cusut cu ață albă, acesta se prezintă cu dovezi concrete. Acestea au fost scurse de persoana care a făcut același lucru cu Infinite Warfare anul trecut, dar din nou zic, nu suntem nevoiți să ne încredem în aceste „dovezi”.

of

Așteptați și voi cu sufletul la gură să vedeți dacă Call of Duty se va întoarce la Al Doilea Război Mondial în următorul joc sau preferați shooterele erei moderne?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte