Enermax Starryfort SF30

Competiție dedicată jucătorilor profesioniști, dar și amatorilor de jocuri video. Aceștia nu se vor mai uita doar la competițiile de LOL, DOTA 2 sau Counter-Strike, căci un nou gigant apare la orizont. Activision a anunțat „Call of Duty World League”, un campionat internațional care va îngloba jucători din America de Nord, Europa, Australia și Noua Zeelandă și va începe în ianuarie.

Call of Duty eSprots

Liga mondială de eSports a declarat că „se va implica mai mult în ceea ce privește jucătorii profesioniști, încurajând în același timp fanii și competitorii familiari cu Call of Duty să se bucure de competiție indiferent de nivelul de skill/performanță”.

 

Call of Duty Rang

Aceștia vor concura separat și vor exista două divizii: „The Pro Division” și „The Challenge Division” pentru fiecare categorie de jucător. Veteranii de Call of Duty vor avea parte de un campionat ca la carte, iar echipele de pe primele locuri se vor califica în marea finală de la Call of Duty Championship. Nici jucătorii amatori nu vor fi uitați, căci organizatorii promit evenimente LAN pentru aceștia, iar premianții vor avea un loc asigurat în finală.

„Call of Duty Championship 2016” nu va avea loc în primăvară, ci în toamnă, pentru a le permite jucătorilor să se acomodeze. Activision va oferi un fond de premii în valoare de 3 milioane de dolari, triplu față de precedentele competiții de Call of Duty, împărțit între cele două divizii plus marea finală.

 

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte