Enermax Starryfort SF30

Call of Duty WWII și Tekken 7 au devenit cele mai noi jocuri cu suport Highlights. În plus, Dying Light: Bad Blood și Escape from Tarkov vor primi și ele suport Highlights în curând.

Jucătorii au înregistrat deja jumătate de miliard de materiale video folosind această opțiune.

În plus, NVIDIA a lansat un SDK public pentru NVIDIA Highlights și suport pentru motoarele Unreal și Unity, iar astfel a devenit mult mai ușor pentru dezvoltatori să adauge NVIDIA Highlights în jocurile pe care le concep. Highlights a fost foarte popular printre dezvoltatorii de jocuri pentru că permite jucătorilor să genereze conținut uimitor pe care îl pot împărtăși pe rețelele sociale. Noul SDK NVIDIA le permite dezvoltatorilor să adauge rapid suport Highlights pentru jocuri. Tot ce trebuie să facă este să-l descarce de pe https://developer.nvidia.com/ pentru a începe integrarea. De asemenea, NVIDIA adaugă suport pentru Highlights pe motoarele Unity și Unreal sub formă de plug-in-uri, așa că utilizatorii care folosesc acele motoare îl pot adăuga.

Mai mult, odată cu GeForce Experience 3.13.1, utilizatorii pot să salveze materialele video ShadowPlay Highlights în format GIF. Aceasta este o opțiune cerută intens de jucători.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte