Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Se pare că CD Projekt Red așa de ocupat cu dezvoltarea lui Cyberpunk 2077, încât modul de campanie pentru popularul joc Gwent, va fi amânată până în 2018.

Într-o postare recentă pe blogul jocului, cofondatorul studioului, Marcin Iwiński, a spus că are loc o prelungire a campaniei care automat va necesita mai multă muncă. „Am decis să extindem durata campaniei și avem nevoie de mai mult timp ca să lucrăm la aceasta. Modificarea perioadei de lansare este ceva ce întotdeauna am abordat cu seriozitate, dar niciodată nu vom ezita să o facem dacă considerăm că veți primi în schimb un joc mai bun. Aș dori să îmi cer scuze tuturor celor care plănuiați să jucați Thronebreaker de sărbători – vă asigur că ne vom strădui din greu ca așteptarea adițională să merite.”

Iwiński a mai afirmat că echipa încearcă să scoată Gwent din beta anul următor, iar asta înseamnă că vom primi conținut nou, cum ar fi cărți, consumabile, provocări, schimbări de balansare și patch-uri pentru joc care vor fi „lansate mai des”.

Având în vedere cât de mult CD Projekt Red au amânat The Witcher 3: Wild Hunt ca să se asigure de calitatea acestuia, nu e suprinzător să îi vedem făcând același lucru cu cel mai nou titlu al lor.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte