Enermax Starryfort SF30

Campania „Wardog Fury” reprezintă a doua campanie premium pentru shooterul gratuit Riders of The Broken Planet și este acum disponibilă pe PC, Xbox One și PS4. La fel ca prima campania, „Alien Myths”, Wardog Fury poate fi cumpărată separat pentru 9,99 euro.

Wardog Fury cuprinde un personaj exclusiv, patru misiuni noi din poveste, toate putând fi jucate în single-player, co-op în 4 jucători sau în modul intens Antagonist 4v1. În această poveste, Raiders se vor confrunta cu General Marmelade și cu facțiunea sa, Umbra Wardogs.

Pe lângă adiția noilor misiuni, acum toate misiunile din campaniile Wardog Fury și Alien Myths pot fi deblocate temporar folosind aur din joc, moneda care se câștigă plin îndeplinirea obiectivelor în joc. Toți jucătorii pot investi aurul lor în deblocarea misiunilor pe care nu le au deja timp de 4 ore.

Printre alte lucruri noi aduse în joc, se numără și un sistem de invitații care le permite jucătorilor să invite prieteni ca să joace împreună misiunile pe care aceia nu le dețin, ambele tipuri de jucători primind Mercury Points și aur.

Riders of The Broken Planet este un shooter sci-fi cu un aspect asemănător benzilor desenate, în care facțiuni diferite se luptă pentru o sursă imensă de putere. Aventura sci-fi de la MercurySteam vine sub forma unui shooter tactic cover-based care se focusează pe împușcatul de la apropiere și lupta corp la corp. Gameplayul este legat în mare parte de povestea jocului, putând fi jucat în single-player, de asemenea.

Află părerile noastre despre joc în recenzie.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte