Cars 3: Driven to Win Review
Gameplay9
Grafică8.5
Sunet8.5
8.7Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Porniţi motoarele şi pregătiţi-vă pentru o experienţă nemaivăzută într-un nou joc video, Cars 3: Driven to Win inspirat din filmul Disney-Pixar, Cars 3. Joacă cu peste 20 de caractere personalizabile inclusiv Lightning McQueen, Jackson Storm, Cruz Ramirez şi noua generaţie de piloţi în peste 20 de piste în locaţii din film, cum e Radiator Springs. Antrenează-te, capătă noi abilităţi în cele şase moduri de joc şi testează-ţi familia şi prietenii în modul „Battle Race” pentru a deveni campion. În drumul către a deveni un şofer „Hall of Fame”, antrenamentul şi aptitudinile îţi vor oferi un loc într-o cursă pe care oricine o poate câştiga.

Moduri de joc

Stunt Showcase: Înalţă-te şi realizează cât mai multe cascadorii pentru a primi cele mai multe puncte.
Takedown: Colectează şi foloseşte o varietate de puteri speciale şi elimină cât mai multe karturi pentru a primi cele mai multe puncte.
Best Lap Challenge: Bate recordul stabilit în prima tură pentru a avea un nou record.
Race: Joacă împotriva lui Lightning McQueen şi gaşca pentru a avea parte de provocarea supremă.
Battle Race: Testează-ţi antrenamentul şi întrece-te împotriva familiei tale şi prietenilor pentru a deveni campionul suprem.
Playground: Exersează cascadoriile, porneşte în provocări sau pur şi simplu condu în stilul tău pentru o distracţie fără sfârşit.

Cars 3: Driven to Win este un titlu ce provoacă jucătorii să îşi îmbunătăţească aptitudinile de a şofa pentru o experienţă competitivă de curse de neuitat. Cu şase moduri pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile, jucătorii pot progresa cu caracterul lor prin antrenamente şi teste ale curselor pentru a debloca noi moduri, piste, maşini şi multe altele. Aceştia pot testa o varietate de aptitudini şi abilităţi precum derapajele controlate, propulsarea maşinilor pe modul „turbo”, condusul pe două roţi, condusul în marşalier şi lovitura din lateral. Fiecare mod unic şi abilitate oferă ocazia jucătorului de a explora mecanica jocului şi de a câştiga recompense.

În plus, jucătorii vor putea experimenta Cars 3: Driven to Win cu prietenii sau singuri pe diferite stiluri de curse şi moduri de joc. Jocul va include un mod „split-screen” pentru cursele de pe acelaşi ecran, oferind ocazia de a juca împreună, inamici sau echipă, de pe propria canapea, de acasă, fiind uşor pentru prieteni şi membrii familiei de a se alătura distracţiei în orice moment.

Gameplay

Aşa cum veţi vedea mai jos, echipa SteamGames.ro a testat jocul pe PS4 prin Marius iar toţi ceilalţi îi făceam „galerie” de pe margine (în cazul nostru, comentariile de pe Twitch). Şi din spusele lui Marius, dar şi din constatările noastre, jocul se comportă foarte bine, este vesel şi se mişcă fluent, nu este nimic deranjant la mecanica jocului sau la mişcările maşinilor. Singurul lucru de care Marius a fost deranjat Marius a fost repetitivitatea, faptul că nu sunt foarte diferite cursele, mereu trebuie să faci ture şi să scapi de turma de maşini din spatele tău. „Jocul e drăguţ dar cam plictisitor că faci acelaşi lucru. Interesante sunt cursele „battle” că îţi dau arme şi e diferit câte ceva. Controlul e ok, puterile sunt drăguţe.” Aşa cum spune şi el, modurile ce ţin jucătorul mai atent la ecran sunt „Battle Race”, acolo unde jucătorul are mai multe de făcut şi este mai activ, unde nu doar conduce şi atât.

Grafică

Din punct de vedere vizual, jocul arată foarte bine! Grafica este specifică filmelor Cars, la fel de colorată şi bine realizată, păstrând la acelaşi nivel ştacheta ridicată de studioul de animaţie- Pixar. Pe lângă circuitele de curse ce sunt foarte detaliate, terenul pe care „aleargă” jucătorii este bine realizat şi însoţit de efecte foarte bine făcute. Chiar şi diferitele cascadorii sunt însoţite de efecte speciale ce ajută la aspectul vizual al jocului. Să nu uităm de principala atracţie a acestui joc: maşinile! Caracterele animate din seria Cars arată impecabil, şi stând pe loc, dar şi în timpul cursei, mai ales când puteţi conduce în marşalier şi vedeţi „faţa” maşinii.

Sunet

Muzica ce însoţeşte acest titlu este una foarte alertă, vie, plină de energie şi se potriveşte la fix cu jocul. Totodată, sunt prezente şi efecte sonore pentru toate acţiunile din joc, fie ele din timpul cursei sau din meniu. Încă un lucru drăguţ la acest capitol este comentariul crainicilor şi al maşinilor, ce mai elimină puţin din rutina condusului şi plictiseala unei curse lungi.

Concluzie

Per total, jocul este foarte drăguţ, vesel, colorat, oferă posibilitatea de multiplayer online şi offline, pe canapea, şi poate fi cumpărat de pe mai multe magazine online la preţul de 59,99 euro, disponibil pentru mai multe console: Switch, Wii U, PS3, PS4, Xbox 360 şi Xbox One. Ca o părere de final, revin la Marius care ne spune: „Jocul e drăguţ dar cam atât, de jucat 30 de minute, o singură dată”. Vă invităm să urmăriţi gameplay-ul de mai jos şi să ne spuneţi părerea voastră despre joc, în secţiunea de comentarii.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte