Câștile fără fir Hama „FreeStereo Twins”
Consumă-ți energia, relaxează-ți mintea și cufundă-te într-o altă lume: sportul combinat cu sunetul potrivit și un set de căști potrivit este soluția perfectă. Dacă preferați libertatea, veți găsi compania optimă a setului fără fir, Hama „FreeStereo Twins”.

Principalul avantaj al celor două călti separate Bluetooth este că nu există cablu care să vă deranjeze. Libertatea maximă de mișcare este garantată. Suporturile pentru urechi care se adaptează pentru a se potrivi fiecărei forme individuale a urechii asigură confort suplimentar. Pachetul include tampoane și cârlige pentru urechi în trei dimensiuni diferite. Datorită protecției împotriva stropirii, este posibil să faci sport pe timp de ploaie.

Funcțiile integrate ale microfonului și smartphone-ului, care pot fi activate prin comenzi vocale, vor mulțumi utilizatorii care doresc să poată auzi întotdeauna telefonul. Setul cu cască poate fi reîncărcat de până la patru ori cu stația de încărcare furnizată. Opt ore de ascultare a muzicii și funcționarea standby de 120 de ore este autonomia de care se bucură „FreeStereo Twins”.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte