Creaturi care te urmează

BAIW82q3GZqp.878x0.Z-Z96KYq

Probabil că aveți deja un companion preferat, dar nu strică să adaugi câteva nume în plus listei de invitați. Mod-ul îți dă posibilitatea de a alege dintr-un număr mare de companioni noi, incluzând „deathclaws”, super-mutanți, lupi sălbatici și acei iradiați și dezgustători urși ai căror nume nu sunt sigur cum să pronunț. Poți să ai și o pisică care să te urmeze, dar nu îți va fi de folos în timpul luptei. Pisici leneșe tipice! După instalare ai nevoie doar de câteva comenzi în consolă pentru a-ți convoca noul prieten. Download: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/696/?


Abilitatea de a face muniție

3Hx96mbiDOcU.878x0.Z-Z96KYq
Poți construi multe la stațiile de lucru, orice de la arme și grenăzi la provizii medicale. De ce nu și muniție? Mod-ul acesta îți oferă puterea de a face orice tip de muniție existent în joc la stațiile de chimie: gloanțe pentru shotgun, rachete de semnalizare, mini „nuke-uri”, combustibil pentru lansator de flăcări, etc. Totuși vei avea nevoie de nivel mai mare al Științei, „Gun Nut” și Demolare pentru a crea chestiile mai puternice. Ia-l de aici: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1018/?

Arme lăsate în jos

K7roRLO3kcq1.878x0.Z-Z96KYq

Te-ai plictisit de faptul că personajul tău, cu arma sa ridicată, țintește în dreptul său tot timpul în modul „first person”? Pare că îți va face brațele să obosească, sincer. Acest mic mod de imersiune te face să îți lași arma în jos atunci când nu ești activ în luptă și totuși să o ai în mâini. Descarcă-l de aici: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/522/?

Lumină „hărțuitoare”

dqXWYyUAF1-j.878x0.Z-Z96KYq

Pe de altă parte, poate nu crezi că post-apocalipsa e astfel de „vibrantă” și colorată. Mod-ul decolorează într-o anumită măsură nuanțele, făcându-le mai dure, necruțătoare, mai triste. Până la urmă e sfârșitul lumii. Acum va arăta ca atare. Link: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/86/?

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte